zac

sunt putin obosit, zac aici in imensitatea internetului in cautare de tot felul de muzici care mai de care, asa ca de o melancolie intretinuta de o suparare endemica din aria emotiilor profunde.
da, am fost si sunt emotionat de muzica, atat de profund ma face muzica incat se produce o coborare pana in pestera sufletului chiar pana in temelia fiintei mele.
sunt satul de tehnologie, parca mai ieri eram dat pe spate de un ceas electronic banal atunci cand cutreieram imensitatea campiei in arsita verii furibunde…
si ca tot venii vorba de tehnologie, tot aceasta- ma rog, ramsitele comuniste- in acele verii ale rasaritului tineretelor mele cand mergeam adesea cu cireada la pascut, adoram ”dusurile” cu apa din sistemul de irigatii pentru ca eram mai multi care spargea mcapul hidrantului cu te miri ce gaseam la indemana pentru a ne racorii.
erau niste stropi uriasi exact ca la fantanile arteziene, un spectacol al tehnologiei, ce ne loveau ca niste bolovani de te puneau la pamant, intratat erau de mari incat cu greu suportai suvoiul de lovituri.

Tim

Read more posts by this author.

Subscribe to Trei Puncte

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!
.