Ubuntu :x, One Ubuntu -impresii-Da, sunt bucuros ca am renuntat definitiv si irevocabil la sistemul de operare atat de costisitor numit Windows, asta din cauza faptului ca pot face o economie destul de importanta la bugetul si asa atat de stramtorat de nevoile cotidiene si de criza ce a muscat cumplit din economiile mele.
Primul contact pe care l-am avut cu Ubuntu s-a produs in mod accidental, aproximativ, caci intodeauna imi place sa experimentez lucruri si mai ales cele ce tin de partea tehnica asadar si prin urmare intalnirea cu Ubuntu a fost una destul de fireasca, caci linux e reprezentat- cred eu- de acest sistem de operare mentionat anterior in modul cel mai satisfacator đŸ˜‰ .
Ubuntu se instaleaza extraordinar de repede, simplu si fara prea mari eforturi din partea utilizatorului. In afara de aceasta vine cu un browser de net foarte bun: mozilla firefox si multe dependinte extraordinare fiind o alternativa la windows 7 plus ca e gratis ceea ce este greu de egalat de catre orice sistem de operare. Daca ar avea si reclama pe care o face Microsoft sunt sigur ca Ubuntu ar fi pe mai toate calculatoarele personale. Deja pe partea de servere linuxul e mult inaintea oricarui sistem de operare.
One Ubuntu e absolut magnific pentru ca iti da gratis felia ta de stocare a datelor si nu numai, asa ca poti sa iti pastrezi amintirile din vacanta si multe alte lucruri pe serverele One Ubuntu, ceea ce e super tare.
http://embed.trilulilu.ro/audio/unb4n/bdf3ec18157b4c.swf
Asculta mai multe audio Muzica

Tim

Read more posts by this author.

Subscribe to Trei Puncte

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!
.