Traindu-mi viata

Din nou si din nou scriu despre lucruri aproape neimportante, mici, marunte si mizere in felul lor de a fi uneori… Regret ziua de maine mai abitir decat prezentul… Era o vreme cand chiar imi pasa, ma sideram si ma atacam din te miri ce insa m-am vaccinat dupa ce m-am lovit cu capul de prag.

Si la urma urmei de ce sa te ingrijorezi, de ce sa devii din ce in ce mai paranoic decat esti!? La ce bun aceasta simulare a interesului deplin pentru perpetuarea speciei cand de fapt asta e singurul lucru care ne framanta cu adevarat, restul e doar can-can-ul zilelor…

Nu mai am regrete, nu mai cred in sentimente, nici lumina nu mai ma intereseaza caci sunt ca o masina cu o caroserie casata de vreme si vremuri ce a inteles prea multe insa nu si-a trait viata.

Lumea devine mai rece, noptile mai lungi iar eu privesc tablouri care isi pierd stralucirea de pe o zi pe alta… rauri care nu mai curg in abisuri… La ce bun sa ma ingrijorez!? Toti regii isi pierd corona… iar eu sunt inca aici. Nu mai sunt speriat, nu mai am nopti nedormite… fara de rani pe suflet… mi-am dresat pana si sentimentele, imi retraiesc viata din nou. Sentimentul asta e atat de placut incat ma face sa alerg aievea in gandurile mele si sa simt infinitul asemenea unui fluture pictat in culori vesele.

Nu-mi voi mai esua sentimentele in marea desertaciunii desartaciunilor, nu mai ma voi complace sa traiesc visurile altora… m-am reintors la sinele de dinaintea furtunii… m-am reintors in matca firescului si normalului si parca imi place.

[embedplusvideo height=”451″ width=”450″ editlink=”http://bit.ly/1sBunZp” standard=”http://www.youtube.com/v/Lcy7g05AbC0?fs=1″ vars=”ytid=Lcy7g05AbC0&width=450&height=451&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep2257″ /]
 

Tim

Read more posts by this author.

Subscribe to Trei Puncte

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!
.