sunt norocos, inca..


ihim, asta si din cauza ca pur si simplu nu ma mai intereseaza de nimic, astazi chiar ca ma intereseaza de mine in rest poate sa se aleaga praful.
cum ziceam, din generatia mea daca mai sunt 20 de insi in comuna, ramasi din varii motive care tin de partea educatiei, restul sunt ori in strainate ori in orase. eu sunt ramas aici pentru ca imi place foarte mult la tara, am locuit vreo 4 ani intrun oras si mi-am blestemat soarta. cum dracu sa stai singur de buna voie si nesilit de nimeni in ghetorurile alea, asta daca nu iti place auto-mutilarea fizica si pshica la care esti supus.
presupun ca daca intelegi romana esti crestin, Dumezeu daca ar fi facut raiul in mediul urban inseamna ca acolo ar fi fost temnita mea caci nu suport orasul si orasenii sub nici o forma.
cum ziceam, raiul e o particica din viata rurala, o insula de liniste in marasmul zbaterilor cotidiene si daca EL s-a gandit ca locul ideal pentru oameni sa fie in mediul rural atunci eu cred ca asta e tinta spre care ar trebui sa isi canalizeze energiile oamnii si nu alergarea dupa himere cum is banii sau mai rau functiile cele mai inalte.

Tim

Read more posts by this author.

Subscribe to Trei Puncte

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!
.