power in motion

sunt in plina noapte, ma rog, in puterea ei si bineinteles am o insomnie de la drogul asta de cafeina din bautura racoritoare ce m-a energizat pana mai adineauri.
ce stranie e lumea asta prin care im salasluiesc pasii jdrelirti in coate, hmm si la ce buna aceasta promenada?
daca nu ma insel, pana mai ieri eram unul cu natura, acum sunt doar un exilat din sanul ei fiind doar un semizeu adormit ce asteapta macar un cantec de sirena pentru pacea eterna.
cu fiecare pas ce imi roade destinul asta ce va sa vina implacabil si agresiv ca un tigru icoltit, ma departez de menirea oamenilor si anume perpetuarea speciei, nu ma mai intereseaza acest aspect abject si lipsit de importanta- cel putin o perioada, zic eu-.
sluga a clipelor, manjesc fagasul zilei cu oropsitul meu destin ce se incapataneaza sa devina, sa se transforme, mai pe scurt invata sa invete si alte destine, mladite ce inca imuguresc in lumina alb galbuie al soarelui cunoastrii.
razboiul asta de secesiuni a spiritului natura/om si-a pierdut calea, nu datorita obarsiei ci datorita matcei timpului ce este net favorabil celei dintai.
si purced, cu drag, mereu surprinzator glasul pamantului ce in primvara molocoma ce vine de dupa iarna betesuganta unui spirit varatic, la cuprinderea universului astuia pe care il percep…cu ochii mintii si nu e catusi de putine vorbe care sa il descrie si cu atat mai putine veselie sa imi incante inima…
ecvestru e statuia ce imi desemneaza destinul caci incalecarea acestuia va stiliza intoteauna cabalina si al sau strunitor.
altceva, in fara de mine, va zamisli la nesfarsit pana cand ata se va rupe…

Tim

Read more posts by this author.

Subscribe to Trei Puncte

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!
.