Muzica plus o gura de vara

Luni, vine vara… puternic si lesne se insinueaza agale si intens, totusi vara nu m-a parasit niciodata… asta cel putin in inima mea.

Maine vine iar, crunt blestem… mai ceva ca intr-un perpetuum eden esuat dar daca e sa fi fost, sa fi dainuit etern in timp, la ce bun aceste lamentari si tanguiri?

Imi place muzica intr-atat incat si vecinilor care nu pot refuza gusturile mele muzicale… de, ce sa si faci, nu toti sunt lauti cu toata oala si nu toti dupa obiceiuri stravechi fauriti! :)) .

Scriu lacunar, fara noima pe alocuri dar imi scriu doar pentru mine si pentru o mana care poate sa ma intelaga 100% restul, vin si pleaca ori se dumiresc… asta nu stie sa scrie :)) , oameni buni poate ca nu cautati unde trebuie si ce cautati voi aci nu puteti afla… caci jumate din mine nu mai are cum sa fiinteze, e ingropata defiinitiv in pusta timpului si nemernicia regretelor vietii… si de atunci parca urasc totul, azi pana si lumina imi e suspecta de te miri ce si de aceia imi regret chiar si viitorul dar de, asta is eu…

Tim

Read more posts by this author.

Subscribe to Trei Puncte

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!
.