inca cuget

stau caci altceva nu e de facut in aceasta lume infiorator de dura cu ce slabi, insa in spatele slabiciuni mele zace puterea mea, e arma secreta. acest lucru ma face sa duc la capat zilele astea blestemate pe care inca mi le-au harazit zeii.
simt cum caldura si vigoarea trupului ma paraseste insa a mea minte se ascute asemenea unei barde ce va intra in posesia un paladin.
ratacitor al tuturor idealurilor false, exprim ganduri care uneori ma cutremura caci nu mai e cale de intoarcere, sclavii ai banilor si ai prostiei au ajuns oamenii, de buna seama, caci nu au coloana verticala. abia astept clipa aceea a unui dezastru ce va sa vie curand caci suntem pe varful prapastiei- un dezastru economic-. cum ziceam, aceasta lume obscura a celor fara de coloana conduc pe cei cativa, puri, care insa au discernamant si vor desfiinta putrefactia aceasta a natiei asteia blestemate de un destin hulpav ce i-a furat mintea. nu e nimic grav, e doar o boala a sistemului, suntem condusi de un lup ce mintea si-o pierdu, caci lupul reprezinta ochii sistemului, inteligenta sa ca ansamblu.
atata vreme cat un zdrahon primitiv va fi cel ce zmantaneste ale noastre eforturi de elevare din marasmul indaratniciei la care am fost supusi timp de secole de catre un stat ce considera ca e bine sa aiba sistemul imunitar intact si gata de actiune impotriva oricaruia indrazneste sa se atinga de sistemul nervos central inclusiv propii cetateni.
si totusi, era lor e pe sfarsite caci statul asta totalitar a ramas fara finante pentru ca in ultimii ani se baza pe dezvoltare in totalitate din banii asa zisilor capsunari, pe care ii privea cu dispret deoarece erau liberi si care iesisera de sub jugul totalitar al unui stat fara de coloana.

daca ar avea coloana acest stat ar trebui sa dea taranului roman tot ce i-a fost rapit de catre statul totalitar.

Tim

Read more posts by this author.

Subscribe to Trei Puncte

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!
.