E romania o tara nazista?

Stiu, nu poti vorbi de o tara cum e romania fara a vorbi de locul unde se afla si anume, undeva aproximativ in mijlocul europei. O europa aparent civilizata care a inceput sa recunoasca drepturile lgbt dar care in trecut ca si statul islamic executa pe banda rulanta miseii de homosexuali. Cam cat de nazista e romania? Foarte mult pentru ca spre deosebire de germania, de pilda, nu a fost ocupata de un element net superior civilizator ci a fost ocupata de unii din asia, o mana procleta de rusi cu apucaturi asisderea deci nu ai cum sa mantui o tara de nazism, ura, neechitate sociala, homofobism... etc.
Azi romania sta cu mandrie, cu capul sus cand merge prin europa, prin reprezentatii sai obraznici care dau legi cat de cat normale intr-o tara care aplica legea in mod discretionar si pe alese, asta in functie de rangul cetatenilor, o tara de cacat care are cetatenii asezati in caste si in functie de importanta pentru stat. Romania e o tara de evitat, asta daca nu iti place sa traiesti ca in evul mediu timpurie sau mai rau...
In final, romanii ar fi capabili sa se schimbe, problema e ca au avut sansa lor la schimbare, au avut unspe mii de sanse dar e o tara indaratnica, indobitocita si filoxerata de ura, ura pura si malefica: indreptata impotriva ei insasi si impotriva oricaruia indrazneste sa faca un pas in afara carapacei, a acelei asa-zise normalitati... inguste si obtuze de joasa speta nazista, demna de anii 1933-1945.
alt

Tim

Read more posts by this author.

Subscribe to Trei Puncte

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!
.