colides

sper ca lupta surda intre stat si populatie, o lupta perpetua, sa se sfarseasca pentru ca eu ca individ nu pot sa ingras berbecii de la putere la nesfarsit, nu se poate ca o sleahta de nepriceputi sa conduca destinele unei natiuni ce se raspandeste oriunde numa ca sa scape de rusinea de a fi roman.
stiu, nu o sa fiu niciodata un ins care va tacea pentru ca am atatea si atatea de spus si nu pot fi pus cu botul pe labe atata timp cat is tigru.
e ceva ce ma inspaimanta totusi, prostia oamenilor e un anti-somnifer ce imi tine spiritul treaz, atat de, incat ma instiga la vorbarie si urasc sa exprim sentimentele in vorbe. ar trebui sa las faptele sa o faca dar in tara in care faptele nu mai inseamna nimic, atunci macar vorbele sa reverbereze in urgia timpului.
e strigator la cer cum statul asta isi alunga cetatenii in afara natiuii, gonindui in strainatate sau mai rau periclitinadu-le dreptul la cunostere prin educatia precara, osificata ce nu are cum se patrunda marile schimbari produse in sanul natiunii.

Tim

Read more posts by this author.

Subscribe to Trei Puncte

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!
.