Cam ce vrem!

De cand am vazut lumina soarelui asta, de atunci inca sper la ceva mai bun... speranta moare ultima, mereu si intotdeauna.
E bun ca vrem sa ne elevam, sa percutam si sa devenim, ce? Nici nu mai stim, acum daca pun lupa pe Romania, o tara latina in plina fervoare economica caci, se pare dupa ce a fost in lagarul rosu comunist, romanii au simtit nevoia de a se realiza din toate punctele inclusiv pecuniar si nimic nu le sta in cale, nici macar faptul ca fuga asta spre un trai mai bun a depopulat tara... si a lasat-o pe maini nu prea bune... zic eu. O tabara sustine inca socialismul si pe buna dreptate, caci din tot ce stiu eu e singurul mod de a merge inainte caci in combinatie cu cateva mici detalii asta e singura solutie... O alta tabara, reduta liberala, orinduire ce e un reziduu, o politica de dreapta ce va duce in vrie si va imbraca o haina totalitara... mai mereu...
Ma uitam la tv, la proteste si al figurile lor... infami misei, astia de tin cu dna, o misculatie politica ce face ca viata politica in Romania sa fie imposibila si absurda. Se pare ca astia de dreapta, au avut oameni care sunt loiali regimului asta politic de dreapta si care a facut multa nedreptate stangii.
Pai ce e dna, o grupare sri-sita ce are ca tinta protejarea romanilor si a tarisoarei, nimic neobisnuit ba chiar e legitim... nelegitim e ca ataca unilateral pe astia din stanga... desigur daca stii povestea din spatele sri-ului si crezul lor ca ei sunt unici si speciali atunci te cam dumiresti si daca mai si accesezi memoria istorie mai mult sau mai putin apropiate in care romanii s-au lupatat cu rusii, umar la umar alaturi de nazisti, pai te cam lamureti imediat ca lumea e asa cum e.
Ma intreabm acilisea pe blog, daca Romania e o tara nazita? Au si aparut voci care ma acuza ca am intinat Romania si ca i-am jignit pe romani, pai si ce... adevarul e ca intrebarile bine puse nu fac rau la nimeni daca sunt intrebari legitime. Nu stiu daca am facut asta prin acel articolas, sunt niste cuvinte si ganduri d'ale mele... daca am jignit, asta e.
Dna, e o unealta politica si da, merita desfiintata caci acest flagel numit mita nu va disparea nicodata si e un sistem paralel de razbunare politica un fel de politie politica ante-decembrista.

Tim

Read more posts by this author.

Subscribe to Trei Puncte

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!
.